BEZ POVODA UDARIO ŽENU NA MOTORU: Muškarac koji je ubio majku prethodno izazvao incident u Ruzvetovoj, privela ga pilicija

Novosti online

01. 10. 2022. u 22:30

DOKTORKA iz Bijeljine D.M. (61) koja je radila u Domu zdravlja u ovom gradu ubijena je noćas u Beogradu, a prema informacijama medija za ubistvo se sumnjiči njen sin Đorđe M. (26).

БЕЗ ПОВОДА УДАРИО ЖЕНУ НА МОТОРУ: Мушкарац који је убио мајку претходно изазвао инцидент у Рузветовој, привела га пилиција

Foto: Privatna arhiva

Devojka uhapšenog mladića izjavila je kako se on u poslednje vreme čudno ponašao, a juče je u Ruzveltovoj ulici bez povoda skočio na A. M. koja je bila na motociklu i oborio je. Odmah je reagovao njen prijatelj koji je želeo da je zaštiti od nasilnika. Saobraćajni policajac koji je slučajno prolazio, video je komešanje, oboren motocikl i odmah stao kako bi sagledao situaciju, odnosno da li je nekom potrebna pomoć.

Prema rečima očevidaca, Đ. M. je pokušao da pobegne, ali ga je saobraćajac bez upotrebe sredstava prinude zadržao do dolaska patrole Zvezdare. Nakon što je priveden u policiju, iz iste ubrzo pušten.

Podsetimo, Đ. M. je uhapšen je jutros kao jedini osumnjičeni za ubistvo svoje majke u porodičnom stanu na Voždovcu.

Telo ubijene žene je pronađeno tek jutros. Na telu nastradale, a kako piše u saopštenju MUP-a, vidne su povrede glave, koje joj je, kako se sumnja, Đ.M. više puta naneo tupim predmetom, te da je žena preminula od zadobijenih povreda. Njegova sestra D. M. je pre nego što je stravičan zločin otkriven, izjavila kako se brine za njihovu majku koju nekoliko dana niko nije čuo ni video. Telefon joj bio nedostupan, vrata stana zaključana.

BONUS VIDEO - USNIJA REDžEPOVA: Oživela Koštanu, pevala vatreno, plesala kao Šeherezada

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!