SAHRANJEN MALČANSKI BERBERIN: Ninoslav Jovanović pokopan na mestu gde je uhapšen

Novosti online

12. 07. 2022. u 15:53

NINOSLAV Jovanović iz Malče, koji je preminuo 8. jula u stacionaru Kazneno popravnog zavoda u Požarevcu gde je izdržavao doživotnu kaznu zbog otmice i silovanja dvanaestogodišnje devojčice, sahranjen je danas u rodnom selu

САХРАЊЕН МАЛЧАНСКИ БЕРБЕРИН: Нинослав Јовановић покопан на месту где је ухапшен

Arhiva Novosti

Zloglasni Malčanski berberin, tako nazvan zbog šišanja žrtava pre nego što ih napadne, pokopan je na mestu koje mu je bilo i poslednje utočište pre nego što je nakon petnaestodnevne potere uhapšen. Naime, on se skrivao baš na seoskom groblju gde ga je 5. januara 2020. godine pronašla policija i privela pravdi.

Sahrani je prisustvovalo petnaestak ljudi, najuže rodbine i nekoliko komšija. Nailazak novinara prisutni su dočekali sa negodovanjem. Jovanovićev otac je zatražio od predstavnika medija da napuste groblje istakavši da su prošli velike muke, te da žele da budu pošteđeni od dalje pažnje javnosti.

- Strašne stvari smo prošli, razumite nas. Želimo samo da ga na miru sahranimo i da završimo s tim – rekao je ovaj čovek.  Ninoslavljeva majka je takođe zatražila da se o sahrani ne izveštava.

Oko 12 časova puteljkom ka Malčanskom groblju protutnjalo je pogrebno vozilo koje je posmrtne ostatke čoveka koji je počinio jedan od najmonstrouznijih zločina na ovim prostorima, dopremilo do njegovog poslednjeg počivališta. Za njim su sa cvećem u rukama koračale dve meštanke Malče. Na pitanje novinara da li idu na Jovanovićevu sahranu odgovorile su potvrdno.

- Znamo ga od deteta, on nije bio loš za nas. Nikad ništa  loše nije učinio u selu a šta je radio tamo na strani, mi ne znamo – prokomentarisala je svoju odluku da prisustvuje Berberinovoj sahrani,  jedna od njih.

(Informer)

BONUS VIDEO: "BITNO MI JE DA ĆERKA SADA MOŽE MIRNO DA SPAVA" - Otac devojčice koju je oteo Malčanski berberin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

NIŠTA OD SRBIJE: Otkriveno gde je Novak Đoković otišao posle Australijan opena