„ON JE MNOGO BOLI NANEO NAŠOJ PORODICI“: Baka devojčice koju je kidnapovao Mlačanski berberin nakon vesti o njegovoj smrti (VIDEO)

D. A.

08. 07. 2022. u 11:14

NAKON vesti da je Ninoslav Jovanović preminuo u bolnici, Zorica, baka devojčice koju je kidnapovao Malčanski berberin, kaže kako je svaki dan posle otmice brinula kada joj unuka izađe negde.

„ОН ЈЕ МНОГО БОЛИ НАНЕО НАШОЈ ПОРОДИЦИ“: Бака девојчице коју је киднаповао Млачански берберин након вести о његовој смрти (ВИДЕО)

Foto: D. A.

- On je mnogo boli naneo našoj porodici. Tek sad nailazi bol, tek sada sve stiže. Pre sam mogla da izdržim, sad ne mogu. Potrebna sam joj, ali srce ne može da izdrži. Skoro sam bila u bolnici, htela sam da umrem – kaže baba Zorica.

Podsetimo, u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde Srbije ističu da je osuđeniku sinoć pozlilo posle 22 sata u sobi u kojoj je bio smešten. Odmah je prebačen u zavodski stacionar, gde mu je pružena sva medicinska pomoć i odmah je urađen EKG srca. Nakon toga je zavodskim sanitetom i u pratnji medicinskog tehničara prebačen u Opštu bolnicu Požarevac na Odeljenje intenzivne nege. Posle nekoliko sati on je tamo preminuo.

O svemu su obavešteni Više javno tužilaštvo u Požarevcu i policija. Naložena je obdukcija u skladu za zakonom.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna