ZORAN Jakovljević (63) ubijen je juče u Stepojevcu nakon što ga je, nakon kraće rasprave, Miloš Nastić (22) pesnicama udario u glavu.

Djomla

11.07.2022. 14:52

Krivi nadlezni koji odrzavaju saobracajnu rasvetu. Magistrala i tranzit saobracaja nema kud veci, a semafor radi dva dana godisnje. Igrom slucaja prolazim cesto pa znam. Da je semafor radio ne bi rasprave ni bilo. Ne branim decka al odgovornost mora da snosi jos neko.

Lune

11.07.2022. 21:46

Pazi ti ''žestotog'' momka. Udara pesnicom starca. Izgleda da je tako vaspitan, da je, ustvari, običan paćenik, neobrazovan, bahat, isfrustriran. Nema olakšavajućih okolnosti za ovakvog ubicu. Umesto da starca umiri on ga nokautira. Ako je ubijeni, u tom sukobu, izrekao psovku, mogao je, ubica, da uzvrati psovkom a ne udaranjem. Navikao paćenik da se bahati, misli da je faca. E sada lepo, najmanje, dvadeset godina u buvaru pa se tamo bahati. Mada, advokati će da tvrde da nije imao nameru da ubije...Udaranje u lice, nokautiranje, uvek je prisutna mogućnost da nokautirani padne jer trenutno izgubi svest i nekontrolisano pada. Znači udaranje u glavu je posredni umišljaj jer, većinom, dovodi do nekotrolisanog pada. Biće, ubica, u delu zatvora sa ubicama pa će videti kako će se bahatiti.

Radovan 5

12.07.2022. 06:54

Ovako nešto treba osuditi odmah i za primer jer ako prođe sa nanogicom postaće navika ovim našim omladincima.Ja sam imao sličan slučaj ali bez posledica,bilo ih je četvoro a predvodila ih je jedna nadobudna DEVOJČICA!!!!!!