NA BURE SA TELOM MUŽA BILJANA STAVILA DEČJI BAZEN? Detalji sa mesta zločina kod Leskovca, na tavanu otkrivena umotana sekira!

Novosti online

01. 07. 2022. u 21:49

TELO Ivana Stojanovića (40) iz Velikog Trnjana, pronađeno je zabetonirano u metalnom buretu, zazidanom ciglama, iznad koga se nalazio dečji bazen na naduvavanje i šuške od kukuruza".

НА БУРЕ СА ТЕЛОМ МУЖА БИЉАНА СТАВИЛА ДЕЧЈИ БАЗЕН? Детаљи са места злочина код Лесковца, на тавану откривена умотана секира!

Foto: Privatna arhiva

Telo je, kako saznaje "Blic", otkrio Nenad, brat nastradalog, kada je čekićem krenuo da ruši pregradni zid u štali.

- Kada je udario čekićem i polomio zid, prvo što je video bila je lobanja njegovog brata. Telo je bilo u metalnom buretu oko koga je bio sagrađen pregradni zid od cigala i betona. Iznad je bila izgrađena betonska ploča, na kojoj je stajao dečiji bazen na naduvavanje i šuške od kukuruza. Mesto je bilo zamaskirano tako da niko ne bi pomislio da se baš tu nalazi leš u buretu - pričaju meštani.

Prema nezvaničnim informacijama, na tavanu kuće nađena je sekira kojom je, kako se sumnja, usmrćen Ivan.

- Sekira je bila umotana u kese i ostavljena na tavanu - kaže jedan od meštana.

Podsetimo,  Ivanovo telo bilo je ubačeno u bure i preliveno betonom. Očevici kažu da je telo Ivana Stojanovića pronađeno u buretu zabetonirano u "čučećem položaju", ali da, verovatno zbog betona, nije otpao ni jedan deo tela iako se nalazilo tu tri godine.

- Kada je malter skinut videle su se povrede sečivom po celom telu, nalik na one koje su samo mogle da budu nanete sekirom - priča rođak Stojanovića, koji je, kaže, imao tu nesreću da sve to vidi i da od tada ne može oči da sklopi.

Bure se, kako otkriva, nalazilo iza naknadno dozidanog zida.

- Taj zid je bio od cigala i maltera u jednom ćošku, a preko su bile nabacane neke stvari, otpad. Zid je amaterski urađen. Ili se radilo na brzinu ili ga je zidala ženska ruka - smatra rođak.

Ivan Stojanović je poslednji put ušao u Srbiju 2019. godine. Seljani su ga tada, kako kažu, viđali jedno vreme, pa im je ponovo nestao iz vidokruga, a od Biljane su dobijali informacije da se vratio u Rusiji, ali potvde da je ponovo izašao iz Srbije – nema.

Ono što je sada izvesno to je da je ona lagala da se, navodno, čuje sa svojim mužem.

- Ni ona ni deca ni njegovi rođaci ga nisu čili skoro tri godine - tvrdi izvor i dodaje da da ne može da "svari" činjenicu da se niko od rodbine nije zainteresovao zašto se ne javlja.

Tačan datum njegove smrti znaće se kada stignu rezulatati obdukcije, a uzrok smrti Biljane kada stignu toksikološki rezultati.

BONUS VIDEO -KOMŠIJE O JEZIVOJ TRAGEDIJI U LESKOVCU: "Biljana rekla da ide u manastir"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)