U PITANJU JE TEŠKO UBISTVO: Oglasilo se Više javno tužilaštvo u Leskovcu povodom slučaja zabetoniranog tela

Novosti online

01. 07. 2022. u 11:34

VIŠE javno tužilaštvo u Leskovcu zvanično je saopštilo da se u selu Veliko Trnjane kod Leskovca dogodilo teško ubistvo muškarca kojeg oni vode kao N. N. lice, a za koje se veruje da je u pitanju Ivan Stojanović (40).

У ПИТАЊУ ЈЕ ТЕШКО УБИСТВО: Огласило се Више јавно тужилаштво у Лесковцу поводом случаја забетонираног тела

Foto: D. M.

Sumnja se da je Ivana ubila supruga Biljana Stojanović (38), najverovatnije sekirom, a njegovo telo potom ubacila u bure koje je prelila betonom, a potom sakrila u jednoj od pomoćnih prostorija u dvorištu porodične kuće iza pregradnog zida koji je napravila.

- Više javno tužilaštvo u Leskovcu u saradnji sa Policijskom upravom u Leskovcu vodi predistražni postupak radi prikupljanja dokaza i svih obaveštenja koja bi mogla da budu od koristi radi utvrđivanja identiteta učinioca krivičnog dela, s obzirom na postojanje osnova sumnje da je izvršeno krivično delo teško ubistvo - saopštilo je tužilaštvo, piše Blic.

Kako je navedeno, naređena je obdukcija i DNK analiza koja treba da potvrdi da li je pronađeno telo Ivana Stojanovića.

- Radi utvrđivanja neposrednog uzroka smrti i identiteta N. N. lica pronađenog dana 28. juna 2022. godine u selu Veliko Trnjane, Više javno tužilaštvo u Leskovcu donelo je naredbu za obdukciju leša N. N. lica i DNK veštačenje, što će biti obavljeno od strane Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, a Više javno tužilaštvo do danas nije dobilo zapisnike o obdukciji i veštačenju - navodi se u odgovoru.

BONUS VIDEO - KOMŠIJE O JEZIVOJ TRAGEDIJI U LESKOVCU: "Trebalo je da predosete da nešto nije u redu"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)