LEŠ MUŠKARCA ZALIVEN BETONOM U PODRUMU: Užas kod Leskovca, čoveka ubila supruga sa ljubavnikom, zločin otkriven posle njenog samoubistva!

Novosti online

29. 06. 2022. u 00:36

U PODRUMU kuće u kojoj je juče pronađeno beživotno telo tridesetosmogodišnje B. S. iz Velikog Trnjana, večeras je po dojavi policije pronađen leš zaliven u beton, potvrđeno je u PU Leskovac.

ЛЕШ МУШКАРЦА ЗАЛИВЕН БЕТОНОМ У ПОДРУМУ: Ужас код Лесковца, човека убила супруга са љубавником, злочин откривен после њеног самоубиства!

Printskrin

-  Leš jeste pronađen, naložena je obdukcija, uviđaj je u toku i biće nastavljen sutra - kazala je portparol Policijske uprave Leskovac Marija Sokolović.

Iako u policiji kažu da još ne znaju o čijem lešu se radi, nezvanično se saznaje da je reč o telu supruga ove žene, a sumnja se da ga je ubila ona zajedno sa svojim ljubavnikom još pre tri godine i zalila betonom što je, kako navodi naš izvor, on večeras i ispričao policiji.

- Ona je lagala veoma uspešno porodicu i decu kako je on otišao da radi negde u inostranstvu i da se ona čuje sa njim. Nakon što se, kako se sumnja, sama ubila, ljubavnik je otišao u policiju i sve priznao - navodi izvor blizak istrazi.

Beživotno telo B. S. pronađeno je juče u pomoćnoj zgradi u dvorištu njene kuće, a njen nestanak je pre par dana prijavila porodica.

Takođe, naložena je obdukcija i njenog tela kako bi se utvrdio uzrok smrti.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!