PLANIRALA JE DA DELOVE TELA RAZBACA PO ZRENJANINU Ispovest Terezinog sina: Mislim da je nije bilo briga da li će da bude uhvaćena (VIDEO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

12. 05. 2022. u 12:52

SRĐANA P. (42) svirepo je ubila supruga Tereza P. (46), a njen sin Damir Lj. opisao je kako se sve odigralo.

ПЛАНИРАЛА ЈЕ ДА ДЕЛОВЕ ТЕЛА РАЗБАЦА ПО ЗРЕЊАНИНУ Исповест Терезиног сина: Мислим да је није било брига да ли ће да буде ухваћена (ВИДЕО)

Foto: B. Grujić

Podsetimo, Tereza je sinoć, kako se sumnja, uspavala, a potom u snu izbola svog supruga, a kasnije njegovo telo isekla motornom testerom.

Jeziv zločin koji se dogodio kod Zrenjanima prijavio je sin ubice Damir Lj. koga je prethodno pozvala maloletna sestra koja je bila u kući u trenutku masakra.

- Preživeo sam horor, kao i mlađa sestra. Mama je bila smirena, kuvala je delove tela, ja sam pozvao policiju, rekao sam hoću da prijavim ubistvo, moja majka je ubila očuha... Policajci su bili usplahireni - priča Damir, koji sa sestrom Dunjom od 16 godina i ocem Miljaimom, koga zovu Zoki, živi u kućerku pored pruge, 500 metara od kuće gde je Tereza mučki ubila supruga Srđana.

- Sestra je rekla neće da je vidi jer ona više nije njena majka, ja imam pomešana osećanja, otišao bih da je vidim sad da popričam sa njom - kaže Damir.

- Ona je imala neki gnev prema Srđanu već duže vreme, on je dosta nervirao. Ona je živela loš život. Istinski njihov život znamo samo mi u porodici, iako komšije kažu da su se ljubili pre par dana. Ranije mu je zapalila krevet, izazvala požar, dosta je impulsivna i ekstremna u emocijama. Čak i neuračunljiva.

- Ja sam znao, ona je to planirala. Sestra i ja ga nismo upozorili jer to nismo shvatali ozbiljno. Uvek je volela da gleda morbidne stvari, nerešene misterije, psihološke trilere. Mislim da je nije bilo briga da li će da bude uhvaćena ili ne. Mislio sam da blefira. Nagovorio sam je da otvori vrata i video sam njegove noge na podu, ušao sam i video da mu fali parče noge. Bilo je krvi po zidovima, izgledalo je kao mleveno meso. Pokušao sam da budem pribran. Pričali smo pet do deset minuta o tome šta će da uradi sa telom. Ja sam igrao kao da sam na njenoj strani, da neću zvati policiju. Pitao sam je šta želi, šta dalje želi da uradi, ona mi je rekla da želi da ga raskomada, da ne bi sve delove ostavila na isto mesto kako bi sakrila zločin. Stavila je delove i u lonac.

- I prema bivšem mužu je bila takva. Pravila mu je haos, ležao je u zatvoru zbog nje mesec dana, palila mu je kuću, trovala ga, bacala mu telefone u vatru, bila je nepodnošljiva. On ju je čovek stvarno voleo, primio i njenu ćerku i mene, igrali smo šah...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest