POLICAJAC PIJAN UBIO BRATA ZBOG NASLEDSTVA? Pritvor do 48 sati Srbinu iz Donje Gušterice kod Gračanice

D. Z.

08. 05. 2022. u 20:53

ŠEZDESETOGODIŠNjEM M. Š. iz Donje Gušterice nadomak Gračanice, pripadniku policije koji je u subotu popodne ubio rođenog brata D.Š.(65) po nalogu tužilaštva određen je pritvor u trajanju od 48 sati.

ПОЛИЦАЈАЦ ПИЈАН УБИО БРАТА ЗБОГ НАСЛЕДСТВА? Притвор до 48 сати Србину из Доње Гуштерице код Грачанице

Foto: Shutterstock/Ilustracija

On se tereti za krivično delo “teško ubistvo” a iz Osnovnog tužilaštva u Prištini saopštili su da je lekarska ekipa koja je kao i polcija izašla na mesto ubistva samo mogla da konstatuje smrt, odnosno da je kako se navodi u saopštenju “jedno lice ostalo bez znakova života od posledica povreda iz vatrenog oružja”.

- Osnovno tužilaštvo u Prištini u koordinaciji sa policijom i ostalim istražnim organima preduzima neophodne radnje kako bi se rasvetlile okolnosti ovog slučaja - dodaje se u saopštenju tužilaštva i ističe da će tužilac u zakonskom roku podneti prijavu protiv osumnjičenog u nadležnom sudu.

I dok iz policije ističu da se ubistvo dogodilo u subotu popodne kao i da je mogući motiv neraščišćeni imovinski odnosi, prema saznanjima "Novosti", osim što je M.Š. bio pod dejstvom alkohola, razlog zbog kojeg je potegao oružje na brata jeste porodično nasledstvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KAKO POBEDITI HEROIN: Priče iz hronike - Gost Novosti izlečenini zavisnik od droga Nebojša Jovanović (VIDEO)