VOZAČ UMRO PRIRODNOM SMRĆU: Dušan Stević, kamiondžija iz Jagodine, ipak nije napadnut u Rumuniji

Z. GLIGORIJEVIĆ

20. 02. 2022. u 05:00

INFORMACIJA koja je objavljena na nekim portalima da je Dušanu Steviću, vozaču kamiona iz Jagodine, stalo srce zbog toga što je, dok je on spavao u kamionu parkiranom u Rumuniji, grupa lopova upala u kamion, nije tačna.

ВОЗАЧ УМРО ПРИРОДНОМ СМРЋУ: Душан Стевић, камионџија из Јагодине, ипак није нападнут у Румунији

Dušan Stević, Foto "Fejsbuk"

Dušan je umro prirodnom smrću. Međutim, zbog netačnih informacija, njegova porodica ima ogromne probleme sa Ambasadom Rumunije.

- Prvi sam saznao za njegovu smrt. Kolega koji je bio sa njim pozvao me je i rekao mi je da je Dušan preminuo. Njegova supruga Jovana sada ima probleme sa ambasadom zbog tih napisa. Porodica je ogorčena na novinare.

Malo joj je njena muka, jer je ostala sama sa dvoje dece, i kakvu je sve proceduru morala da prođe da bi izvukla pokojnika iz druge države, nego je sada neprestano zovu iz rumunske ambasade zbog neistina - rekao je za "Novosti" Dragomir Jevtić Braca iz Vrbe kod Jagodine, kome je Dušan bio veoma dobar prijatelj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)