TUŽILAŠTVO NALOŽILO OBDUKCIJU: Katarinino telo pronađeno na mestu gde je bilo i telo njene drugarice

D.Ristić

01. 02. 2022. u 14:58 >> 15:39

VIŠE javno tužilaštvo u Vranju oglasilo se danas saopštenjem u kojem iznosi detalje potrage za Katarinom P. iz Predejana.

ТУЖИЛАШТВО НАЛОЖИЛО ОБДУКЦИЈУ: Катаринино тело пронађено на месту где је било и тело њене другарице

Foto: Novosti/Fejsbuk

Kako se navodi, intezivnom potragom pripadnika MUP-a, ronilačke ekipe, dana 01. februara, oko 13.00 časova, u koritu reke Južna Morava, u blizini mesta gde je pronađe prvo telo, pronađeno je i telo Katarine P. iz Predejana, učesnice saobraćajne nezgode koja se dogodila dana 29.01.2022.godine.

- Tužilaštvo je izdalo naredbu da se nad sada pok. K.P, obavi obdukcija od strane Zavoda za sudsku medicinu u Nišu. Više javno tužilaštvo u Vranju zahtevalo je i od ZC Vranje da se izjasne o opštem zdravstvenom stanju druge dve učesnice saobraćajne nezgode, kako bi se preduzele radnje na saslušanju istih - kažu iz tužilaštva.

Tužilaštvo preduzima i druge potrebne dokazne radnje, koje će biti od važnosti za krivični postupak, dodaje se u saopštenju.

Dve preživele devojke iz automobila Kristina M. i Anđela S. su hospitalizovne u Zdravstvenom centru Vranje i još uvek nisu saslušane.

Nesreća se dogodila u subotu, oko 4 časa ujutro, kada su se četiri devojke vraćale kući u Predejane sa proslave. Najverovatniji uzroci nesreće su vožnja pod dejstvom alkohola, neprilagođena brzina i poledica na kolovozu.

BONUS VIDEO:

Čiste nanose ispod mostova na Južnoj Moravi u potrazi za devojkom

 

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024