BEZ DOZVOLE 150 NA SAT: Još jedna noć u kojoj su divljali pijani i drogirani vozači

Novosti online

23. 01. 2022. u 12:47

PRIPADNICI saobraćajne policije u Beogradu prilikom kontrole saobraćaja otkrili su trojicu vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, od kojih je jedan bio i pod dejstvom alkohola.

БЕЗ ДОЗВОЛЕ 150 НА САТ: Још једна ноћ у којој су дивљали пијани и дрогирани возачи

Foto: MUP

Policija je noćas oko 00.50 časova na Paliluli zaustavila tridesettrogodišnjeg vozača automobila marke „ford fijesta“ koji je, kako je droga testom utvrđeno, bio pozitivan na kokain, dok je alkotestiranjem ustanovljeno da ima 1,08 promila alkohola u organizmu.

Saobraćajna policija je jutros oko 3.47 časova na auto-putu Beograd-Niš, na teritoriji Voždovca, zaustavila dvadesetšestogodišnjeg vozača „mazde“ koji je upravljao automobilom brzinom od 147 kilometara na čas, na delu gde je saobraćajnim znakom ograničenje 80. Daljom proverom je ustanovljeno da nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila, dok je droga testom utvrđeno da je pozitivan na kanabis.

Takođe, sinoć oko 21.48 časova policija je u Mirijevskom bulevaru zaustavila dvadesetdevetogodišnjeg vozača automobila „reno laguna“, a nakon što je podvrgnut droga testu, ustanovljeno je da je pozitivan na THC-10.

Svi vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Smeštanje najstarijih članova porodice u dom za stare