NOVE OKOLNOSTI PUCNJAVE U ZVEČANU: Milanu izrešetali automobil, više nije pokušaj ubistva!

D. Z.

02. 01. 2022. u 13:48

IAKO je policija tzv. Kosova prvobitno slučaj pucnjave koja se dogodila u subotu popodne okarakterisala kao pokušaj ubistva, kako je u nedelju popodne Besim Hoti regionalni komandir kosovske policije za sever rekao "Novostima", ovo krivično delo je okarakterisano kao “korišćenje opasnog oružja”.

НОВЕ ОКОЛНОСТИ ПУЦЊАВЕ У ЗВЕЧАНУ: Милану изрешетали аутомобил, више није покушај убиства!

Foto: Jutjub/Kosovo Online

Naime, u subotu u ranim večernjim satima iz vozila u pokretu u centru Zvečana pucano je na automobil, koji je kako su preneli elektronski mediji na KiM u vlasništvu Milana Ivanovića, bivšeg direktora KBC Kosovska Mitrovica.

- Istragom su se utvrdile nove okolnosti vezano za ovaj slučaj, jer vozilo na koje je pucano nije bilo u pokretu niti je bilo ikoga u kolima u trenutku pucnjave - pojasnio je Hoti za naš list dodajući da policija i dalje ispituje sve okolnosti koje su odvele do ove pucnjave kao i motiv iste.

Na pitanje da li su auto možda pogodili meci od nekog veselja ili iz nekog drugog razoga, Hoti ističe da se istraga nastavlja kao i da je "auto bio meta pucnjave".

Inače, u dnevnom izveštaju kosovske policije navedeno je da je na licu mesta pronađeno pet metaka kao i da je “muškarac sa Kosova prijavio da su nepoznata lica iz vozila u pokretu pucala na njegovo vozilo”.

EKSKLUZIVNO! NOVOGODIŠNjI INTERVJU PREDSEDNIKA VUČIĆA ZA "NOVOSTI"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)