SMRT I DALJE MISTERIJA: U Melencima strahuju zbog priča da je Olgica T. svirepo ubijena

B. GRUJIĆ

27. 12. 2021. u 20:34

ZRENjANINSKA policija se nakon potvrde da je u subotu 25. decembra oko 19.30 u selu Melenci pronađeno beživotno telo Olgice T. (61) iz ovog mesta i da je telo poslato na obdukciju, nije zvanično oglašavala, ali u ovom banatskom selu kolaju priče da je, ipak, reč o ubistvu.

СМРТ И ДАЉЕ МИСТЕРИЈА: У Меленцима страхују због прича да је Олгица Т.  свирепо убијена

Policija na mestu gde je pronađena Olgica T.

- Čula sam da je mladić, koji je automobilom prolazio i primetio telo žene u jendeku, pored puta u Ulici Žarka Adamova, u subotu uveče, slučaj prijavio policiji - kaže žena iz obližnje Njegoševe ulice, u kojoj je živela i Olgica T.

- U strahu smo, navodno je telo pronađeno u lokvi krvi, sa više povreda po glavi i ubodnih rana - dodaje komšinica, glasno se pitajući šta je i kome zgrešila jadna Olgica, koja je nekada radila u Zemljoradničkoj zadruzi i pre tri godine, ostala bez supruga.

Navodno, prema priči nekih meštana Melenaca, policija intenzivno traga za eventualnim počiniocem zločina. Neke mlađe muške osobe su čak i privedene, ali zasada nikakvih zvaničnih potvrda nema.

- Olgica je, navodno, na nogama imala papuče, a pored tela je pronađena čokolada, što ukazuje da se vraćala iz obližnjeg marketa, ili je možda krenula kod nekoga na Božić - kaže žitelj Melenaca, zabrinut za bezbednost svojih ukućana, jer kako kaže i on živi u mračnoj i neosvetljenoj ulici i nije prijatno kada se nešto ovako dogodi.

Rezultat obdukcije novosadskog Instituta za sudsku medicinu, kada konačno bude dostupan, otkriće veo tajne misteriozne smrti nesrećne Olgice iz Melenaca i dati odgovor da li je zaista ubijena, kako tvrde prestravljeni meštani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)