JA BIH DA PRIJAVIM NESTANAK: Razgovor Zorana Marjanovića sa policijom, na dan ubistva Jelene - sa ćerkom sam na nasipu, otišla je da trči!

Novosti online

17. 12. 2021. u 23:45

PEVAČICA Jelena Marjanović (33) ubijena je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči.

ЈА БИХ ДА ПРИЈАВИМ НЕСТАНАК: Разговор Зорана Марјановића са полицијом, на дан убиства Јелене - са ћерком сам на насипу, отишла је да трчи!

Foto Instagram

Telo nesrećne žene pronađeno je dva dana kasnije. Jelenin nestanak prijavio je suprug Zoran Marjanović, kome se sudi za njeno ubistvo. TV Insajder je objavio audio snimak od 2. aprila u kome se čuje kako Zoran objašnjava policiji da mu je žena nestala.

- Halo, dobar dan, ja bih da prijavim nestanak, evo. Ja sam sa ćerkom, ovaj, na nasipu, izašli smo da majka trči, da vežba, ona je otišla da trči i nestala je. Nema je, ovde već pola sata sa ćerkom je tražim na stazi, ovde u Borči. Zajedno smo otišli, devojčica je ovde od pet godina. Ovo je ravna staza, niko je nije video, dostupna je, da li možete vi da je locirate? Ja bih da prijavim nestanak. Majka trči ovde po stazi, možda je pre 45 minuta eto krenula da trči. Nema je, tražimo je svugde. Ovde je na Dunavu, prva rampa, mobilni je dostupan, a ne javlja se. Kad se krene prema nasipu, prvo skretanje, od Borče, od crkve. Niko je nije video. Možete nekako da proverite? - govorio je Marjanović.

Posle desetak minuta ponovo je pozvao policiju.

- Halo, malopre sam zvao u vezi ovog nestanka, dok je dostupan telefon, molim vas reagujte. Ona je oteta verovatno, gospođo molim vas. Nestala je, pričao sam sa kolegom iz policije, iz Borče, Boris. On je privatno došao, da li možete nešto da uradite, sa ćerkicom je tražim, molim vas. Marjanović Zoran sam ja. Nestala je - govorio je Zoran.

Foto. P. Milošević

- Vidite da nije kući otišla - rekla mu je žena sa druge strane žice.

- Nije, svi smo kući krenuli, ona je ovde negde - kazao je Zoran.

- Sačekajte da se konsultujem sa načelnikom - rekla mu je žena u policiji.

- Ako prođe 24 sata prijavite slučaj, vidite da nije kod kuće, pa ako je i dalje nema onda ćemo videti - rečeno je Zoranu, koji se zahvalio i prekinuo vezu.

BONUS VIDEO - NASTAVAK SUĐENjA ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Suprug Zoran stigao na ročište

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)