PUCAO IZ KOLA I POBEGAO? Novi detalji ubistva kod Kruševca - kobni susret zakazan, žrtva ponela pušku, a osumnjičeni pištolj! (FOTO)

S. BABOVIĆ

04. 12. 2021. u 19:33

KRVAVIM epilogom završio se sinoćni susret na putu na periferiji Kaonika kod Kruševca, sada pokojnog Radislava Aksentijevića(55) i osumnjičenog za ubistvo Slaviše Panića(45).

ПУЦАО ИЗ КОЛА И ПОБЕГАО? Нови детаљи убиства код Крушевца - кобни сусрет заказан, жртва понела пушку, а осумњичени пиштољ! (ФОТО)

Foto: S. Babović

Kao što su „Novosti“ objavile, njihova rasprava je počela u lokalu, ali se ubistvo dogodilo na skrajnutom sporednom putu, na periferiji sela. Prema saznanjima „Novosti“, posle svađe oko poljoprivredne mehanizacije i pokvarenog kompresora, M.G,meštanin,ubedio je Radislava da odu kući,što je ovaj i učinio.

Ipak, susret je bio zakazan. Ponosan, kako navode sagovornici „Novosti“, Radislav nije mogao da pređe preko uvreda, koje mu je sasuo Slaviša i rešio je da se nađe s njim, na ranije dogovorenom mestu. Sa sobom je, za svaki slučaj, poneo pušku. U isto vreme, Slaviša je seo u auto i od benzinske pumpe krenuo na mesto susreta sa pištoljem.

- Postoje indicije da osumnjičeni nije ni napuštao vozilo, već da je poznanika upucao sedeći za volanom, posle čega je pobegao - navodi nezvanično izvor „Novosti“. - Žrtvi nije bilo spasa. Porodica pokojnog ne veruje da bi on upotrebio pušku. Obdukcija i dalji tok istrage tačno će odrediti putanju metaka, posle čega će moći da se detaljno rekonstruioše ceo sled događaja i pre svega, da se tvrdi da li je žrtva upucana delovanjem vatrenog oružja iz vozila.

Kako je za „Novosti“ posvedočio Slavoljub Tomić, meštanin koji živi pored mesta gde se odigrala krvava drama, pucnji su sinoć odjeknuli jako. Tomić je čuo tačno tri. Više javno tužilaštvo vodi istragu.

Foto: S. Babović

Slavoljub Tomić

- U toku popodneva saslušavaju se osobe koje su bile u kontaktu sa žrtvom i sa osumnjičenim u lokalu gde se dogodila rasprava, kako bi se rasvetlile sve okolnosti koje su dovele do krivičnog dela-navodi izvor „Novosti“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)