NE ZNAMO ŠTA SE DESILO: Ćerka ubijenog Radislava Aksentijevića u šoku - sve što je radio, bilo je za porodicu i selo! (FOTO)

S. BABOVIĆ

04. 12. 2021. u 17:38

SVE što je radio u životu, moj otac je radio za porodicu i celo selo.

НЕ ЗНАМО ШТА СЕ ДЕСИЛО: Ћерка убијеног Радислава Аксентијевића у шоку - све што је радио, било је за породицу и село! (ФОТО)

Foto: S. Babović

Zato su, pre nekoliko dana, kada je bio izbor za mesne zajednice svi su za njega glasali da bude ponovo predstavnik sela - svedoči za „Novosti“ neutešna Nevena Aksentijević iz Kaonika kod Kruševca, ćerka ubijenog Radislava Aksentijevića (55).

Radislava je, kako se sumnja Slaviša Panić(45) usmrtio sa tri hica iz pištolja.

- Ne znamo zaista šta se desilo, pokazaće istraga. Sigurno znamo da je bio dobar čovek, otac, komšija - nastavlja ispovest za „Novosti“ neutešna ćerka Nevena - Mnogo je pomagao Fudbalski klub „Kaonik“, radio je na asfaltiranju ulica, da svima bude bolje. Sredio je i plato ispred Doma kulture.

I porodica Aksentijević čekala je neke konkretnije rezultate istrage,kao i rezultate naložene obdukcije.

Nesrećni Radislav, koji je za sobom ostavio suprugu Gordanu, tri ćerke i sina, biće sahranjen u ponedeljak na lokalnom groblju u Kaoniku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)