PRESREO JE ĐOKIĆE NA ŽUTOM SKUTERU: Brat osumnjičen za trostruko ubistvo - naterao Gorana da gleda kako mu ubija ženu, pa ćerku?

Novosti online

21. 10. 2021. u 21:54

G. Dž. (52) iz Moravca, uhapšen je pod sumnjom da je ubio porodicu Đokić. On je, kako se sumnja, kobne noći svoje rođake, porodicu Đokić, Gorana, Gordanu i Lidiju, presreo na skuteru.

ПРЕСРЕО ЈЕ ЂОКИЋЕ НА ЖУТОМ СКУТЕРУ: Брат осумњичен за троструко убиство - натерао Горана да гледа како му убија жену, па ћерку?

Foto: J.Ćosin/Fejsbuk/ilustracija

Kako piše "Blic", kobnog 26. septembra, Džonić je oko ponoći, kada su se vraćali iz Moravca ka svojoj kući u Aleksincu, presreo rođake. Na koji način ih je tačno namamio da ga prate do zabačenog dela u ataru sela Moravac ili ih je tamo odveo pod pretnjom pištoljem za sada nije poznato. Na toj lokaciji ih je, kako se sumnja, svo troje ubio hicima iz pištolja, a potom je njihova tela zapalio!

Ubistvo je počinjeno na izuzetno brutalan način i to tako što je prvo ubio Gordanu Đokić sa dva hica - jednim u grudi, a drugim u glavu dok su njena ćerka Lidija i suprug Goran to gledali, a potom je likvidirao i Lidiju, a tek na kraju Gorana Đokića.

Nakon što ih je ubio, kako se sumnja, tela porodice Đokić njihov rođak je polio benzinom, koji je tu ranije doneo i pripremio, a onda ih zapalio. Kada su tela izgorela gotovo do neprepoznatljivosti, ubica ih je odvukao do šiblja, prekrio ih granama i tu ostavio.

Nakon toga njihov automobil odvezao je desetak kilometara dalje gde ga je zapalio kako bi uništio sve tragove, a na istom mestu zapalio je i svoj žuti skuter kojim je krenuo u izvršenje nezapamćenog zločina!

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, ubica i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, nikada nisu imali međusobnih problema. Uhapšeni Džonić je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić!

Osumnjičeni je inače vatrogasac u penziji, ima suprugu i dva sina. Jedan sin mu je vatrogasac, kao i on, dok mu je drugi sin pripadnik Vojske Srbije.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!