POTRAGA ZA UBICOM PORODICE ĐOKIĆ: Detalji akcije policije kod Aleksinca, traži se „malo crveno vozilo“!

J. ĆOSIN

16. 10. 2021. u 16:26

TOKOM akcija policije u selu Moravac kod Aleksinca, u potrazi za ubicom porodice Đokić, policija se raspitivala i za „mali crveni auto“ - saznaju "Novosti".

ПОТРАГА ЗА УБИЦОМ ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ: Детаљи акције полиције код Алексинца, тражи се „мало црвено возило“!

Foto: J.Ćosin

- Raspitivali su se za neko malo crveno vozilo, da li ga je neko video, da li neko od nas ima takav automobil. Pretpostavljam dasu ta kola verovatno primećena na snimcima video kamera koje je policija uzela. I ranije se pominjao neki crveni automobil kao sumnjiv, ali od jutros ga baš traže – kazao je jedan stanovnik ovog sela.

Podsetimo, policija je nedavno uzela sve snimke sa kamera sa privatnih kuća i objekata u selu Moravac, ali i iz obližnjeg sela Žitkovca i sela Tešica. Za oko im je navodno zapao crveni automobil koji je u nedelju, 26. septembra, na dan nestanka porodice, viđen u Moravcu!

- Pregleda se video-materijal, i to ne samo od 26. septembra nego i od prethodnih, ali i narednih dana. Kamere su kobne noći snimile automobil "pasat" kojim su Goran, Gordana i Lidija oko ponoći krenuli ka svom stanu u Aleksincu, ali tamo nikada nisu stigli. Njih je najverovatnije neko presreo u Moravcu i naterao ih da se odvezu u njive, gde su nađeni mrtvi i spaljeni – ispričao je nedavno izvor upoznat sa istragom. - Ono što bi za istragu moglo da bude značajno jeste automobil crvene boje koji je u nedelju viđen u Moravcu. Taj auto ne pripada nikome od meštana, pa postoji mogućnost da su napadači koristili upravo ovo vozilo.

Svaki trag Đokićima se izgubio u noći između 26. i 27. septembra.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

 

BONUS VIDEO - Sahrana porodice Đokić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)