LJUBA NIJE POZNAVAO SVOG UBICU: Porodica stradalog LJubomira Trnića kategorična

S. K.

30. 08. 2021. u 09:09

OTKAD je u petak, u naselju Kamenjar u Sremskoj Mitrovici, pronađeno beživotno telo četrdesetpetogodišnjeg Ljubomira Trnića (na slici), i dalje traje policijska potraga za osumnjičenim V. L. iz Sremske Mitrovice, koji je prema izjavama očevidaca poslednji viđen sa žrtvom.

ЉУБА НИЈЕ ПОЗНАВАО СВОГ УБИЦУ: Породица страдалог Љубомира Трнића категорична

Ljubomir Trnić

Porodica nastradalog Ljubomira dobila je nalaze sa obdukcije, gde je kako kažu, navedeno da je smrt nastupila usled višebrojnih povreda, po glavi i telu, nanetih od udaraca.

Otac troje maloletne dece, pronađen je dan nakon što je njegov nestanak policiji prijavila supruga Jovana, i to umotan u tepih u gepeku putničkog automobila "golf 5" u vlasništvu devojke N.K. koja je takođe osumnjičena za ovaj zločin, a koja je poslednja viđena sa Ljubomirom u društvu.

- Njegov crveni bicikl na kojem je bio, još nije pronađen, kao ni mobilni telefon, novčanik, dokumenta - kaže Ljubomirova tašta Mirjana Srdanović, ponovivši da Ljubomir nije poznavao osumnjičenog, koji je u bekstvu, te da se njen zet našao u pogrešnom trenutku na pogrešnom mestu.

Iza Ljubomira ostale su tri maloletne devojčice, od 10 i šest godina i najmlađa od 13,5 meseci, kao i supruga Jovana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)