OVO JE ŽRTVA IZ VARVARINA: Andrei nije bilo spasa, brinula se o Aranđelu, on joj nožem prerezao vrat (FOTO)

S.Babović

17. 07. 2021. u 16:31

U VARVARINU je danas Aranđel D. nožem prerezao vrat Andrei K., a potom sebi oduzeo život tako što se obesio u šupi.

ОВО ЈЕ ЖРТВА ИЗ ВАРВАРИНА: Андреи није било спаса, бринула се о Аранђелу, он јој ножем пререзао врат (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Andrea se brinula o Aranđelu, povremeno mu je kuvala ručak i čistila, kako saznaju "Novosti".

Sve se dogodilo u njegovom domaćinstvu u ulici nedaleko od Doma zdravlja. Iako su lekari vrlo brzo stigli na lice mesta, pomoći za nesrećnu ženu nije bilo. Policija je na licu mesta i očekuje se da počne uviđaj. Slučaj istražuje Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

Aranđelova ćerka, Snežana Milenković, rekla je za "Novosti" da je njen otac bio preke naravi, da je mešao alkohol i lekove i da je više puta bio na psihijatrijskom lečenju.

Kako nam je rekla nju je i doktorka upozorila na to da je on u stanju da naudi bilo kome:

- On je tamo znao da bude fin i da kada ga puste sa lečenja i dođe kući ponovo uzme piće i lekove. Sve je to tako radio. Zadnji put ja sam se brinula da potpišem da ga puste i pitala sam doktorku da li on može da naudi nekom. 

- Ona je meni rekla: "On može svakome da naudi" - rekla nam je Snežana.

Aranđelov komšija Bojan Jovanović rekao je za "Novosti" da je on i 2018. godine pokušao da izvrši samoubistvo. On ga je pronašao kada se obesio i skinuo sa vešala. Aranđel je tada bio u nesvesti, a nakon pokušaja samoubistva je završio na psihijatrijskom lečenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)