ZORAN PUCAO U SUPRUGU S LEĐA PA SEBI U GLAVU: Detalji stravičnog zločina u Prokuplju, razlog za pokušaj ubistva alimentacija?

D.Z.

17. 06. 2021. u 08:31

ISPRED zgrade prokupačke opštine jutros oko sedam sati dogodio se pokušaj ubistva i samoubistva.

ЗОРАН ПУЦАО У СУПРУГУ С ЛЕЂА ПА СЕБИ У ГЛАВУ: Детаљи стравичног злочина у Прокупљу, разлог за покушај убиства алиментација?

Foto: D. N.

I.R.(46) iz Prokuplja zadobila je teške telesne povrede kada je na nju, kako se sumnja, hicem iz pištolja pucao bivši suprug Zoran B. (52) koji je potom pucao u sebe.

- Zoran je svoju suprugu sačekao nešto pre sedam sati ispred posla i pucao u nju s leđa. Potom je sebi pucao u levu stranu glave. Trenutno su i jedno i drugo na putu za niški klinički centar - saznajemo u prokupačkoj bolnici dok nezanično saznajemo da je I.R. još uvek metak u grudnom košu dok je Zoran životno ugrožen.

Kako saznajemo takođe, Zoran je i ranije imao problema sa zakonom a nedavno je i izašao iz zatvora. Prema nezvaničnim saznanjima motiv za pokušaj ubistva je taj što Zoran godinama nije plaćao alimentaciju za dvoje dece a dok mu je pre neki dan pristiglo sudsko rešenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju