HTEO "FILMSKI" DA UBIJE ŽENU? Detalji zločina kod Vlasotinca - Goran G. uhapšen jer je suprugu u autu gurnuo niz padinu

I. MITIĆ

28. 05. 2021. u 22:47

SAMO pukom srećom, Valentina G. (49) iz vlasotinačkog sela Lipovica, zadobila je lakše telesne povrede nakon što je suprug Goran G. (50) izašao iz njihovog automobila, a potom ga, dok je ona bila na suvozačevom sedištu, gurnuo niz padinu, na izlazu iz sela.

ХТЕО ФИЛМСКИ ДА УБИЈЕ ЖЕНУ? Детаљи злочина код Власотинца - Горан Г. ухапшен јер је супругу у ауту гурнуо низ падину

Foto: Depositphotos

Njen suprug Goran je uhapšen, a istragu ovog neobičnog događaja je, prema nezvaničnim saznanjima, preuzelo Više javno tužilaštvo u Leskovcu, pa se pretpostavlja da bi mogao da bude osumnjičen za krivično delo - pokušaj ubistva. U leskovačkoj policiji nam je potvrđeno da se sve dogodilo u četvrtak, oko 16.30 i da je istraga u toku.

Nezvanično saznajemo da je Goran G. sa suprugom krenuo iz Lipovice ka Vlasotincu, ali da je na izlazu iz sela zaustavio auto i izašao iz njega, dok je suprugu, navodno zaključanu, ostavio na suvozačevom sedištu. Kao u scenama iz akcionih filmova, auto je potom gurnuo niz padinu, ali se on srećom zaustavio tako što je ubrzo udario u stablo kraj puta.

UNIŠTIO SINU AUTOMOBIL I MOTOR

U VREME dok su Lipovčani pomagali njegovoj ženi, osumnjičeni Vlasotinčanin se vratio svojoj kući i navodno polomio sinovljev automobil i motor. U ovom selu kažu da se otac i sin nisu slagali, a da su njihovi porodični odnosi poremećeni duže vreme.

Osumnjičeni je zatim pobegao, dok su komšije povređenu ženu, u svesnom stanju, izvukle iz automobila. Ona je primljena u leskovačku Opštu bolnicu sa lakšim telesnim povredama. Lekari kažu da je bila vrlo uznemirena i da je imala modrice na glavi.

- Nisu konstatovane teške telesne povrede, osim hematoma i blagog potresa mozga, pa je nakon ukazane pomoći, neophodne dijagnostike, otpuštena na kućno lečenje - kaže dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

Nezvanično saznajemo da supruga uhapšenog nije ranije podnosila prijave za nasilje u porodici, ali da je policija u ovom domaćinstvu nedavno, ipak, intervenisala. Goran je, navodno, podneo prijavu za nasilje u porodici protiv sina koji je privremeno udaljen iz zajedničkog doma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)