JEDVA SMO JE IZVUKLI, IMALA JE MODRICE PO GLAVI": Muž zaključao ženu u kolima, pa ih gurnuo niz nizbrdicu

I.Mitić

28. 05. 2021. u 14:47

ČETRDESETDEVETOGODIŠNjA V.G. iz vlasotinačkog sela Lipovica samo je pukom srećom prošla sa lakšim telesnim povredama nakon što je suprug izašao iz njihovog automobila, a potom ga, sa ženom na suvozačevom sedištu, gurnuo niz padinu, na izlazu iz sela.

ЈЕДВА СМО ЈЕ ИЗВУКЛИ, ИМАЛА ЈЕ МОДРИЦЕ ПО ГЛАВИ: Муж закључао жену у колима, па их гурнуо низ низбрдицу

Foto: Depositphotos

Njen suprug G.G.(50) je uhapšen, a istragu ovog neobičnog događaja je, prema nezvaničnim saznanjima, preuzelo Više javno tužilaštvo u Leskovcu, pa se pretpostavlja da bi mogao da bude osumnjičen za krivično delo - pokušaj ubistva. U leskovačkoj policiji nam je potvrđeno da se slučaj dogodio u četvrtak, oko 16 časova i 30 minuta, i da je istraga u toku.

Nezvanično saznajemo da je G.G. sa suprugom krenuo iz Lipovice ka Vlasotincu, ali da je na izlazu iz sela zaustavio auto i izašao iz njega, dok je suprugu, navodno zaključanu, ostavio na suvozačevom sedištu. Auto je potom gurnuo niz padinu, ali se on srećom zaustavio tako što je ubrzo udario u stablo drveta kraj puta.

Uhapšeni muškarac je otišao sa lica mesta, dok su komšije povređenu ženu, u svesnom stanju, izvukle iz automobila. Ona je primljena u leskovačku Opštu bolnicu sa lakšim telesnim povredama. Lekari kažu da je bila vrlo uznemirana i da je imala modrice na glavi.

- Nisu kostatovane teške telesne povrede osim hematoma i blagog potresa mozga, pa je nakon ukazane pomoći, neophodne dijagnostike i praćenja otpuštena na kućno lečenje – kazao dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

OBRAČUN SA SINOVLjEVIM STVARIMA

U vreme dok su Lipovčani pomagali njegovog ženi uhapšeni Vlasotinčanin se vratio svojoj kući i navodno polomio sinovljev automobil i motor. U ovom selu kažu da se otac i sin nisu slagali, a da su njihovi porodični odnosi poremeći duže vreme.

Nezvanično saznajemo da supruga uhapšenog muškarca nije prijavljivala za nasilje u porodici, ali da je policija u ovom domaćinstvu nedavno ipak intervenisala. G.G je navodno podneo prijavu za nasilje u porodici protiv sina koji je privremeno udaljen iz zajedničkog doma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)