HRKALOVIĆEVA ZAHTEVALA PRIZNANJE? Preokret na suđenju Vojislavu Kostiću i Daliboru Đoriću posle svedočenja Zorana Topalovića

S. J. M.

17. 05. 2021. u 22:50

NA ponovljenom suđenju Daliboru Đoriću i Vojislavu Kostiću, optuženima da su prinudom pokušali da oduzmu više od 100.000 evra Milošu Rilaku i Zoranu Topaloviću pre pet godina u klubu "Havana", u ponedeljak je u Višem sudu u Beogradu ispitan oštećeni Topalović.

ХРКАЛОВИЋЕВА ЗАХТЕВАЛА ПРИЗНАЊЕ? Преокрет на суђењу Војиславу Костићу и Далибору Ђорићу после сведочења Зорана Топаловића

Foto: Z. Jovanović

On je ispričao da mu je papir sa napisanom izjavom, kojom je iniciran ovaj postupak, dat u policiji i da je morao da ga potpiše, jer su Dijana Hrkalović (na slici), tada iz vrha MUP, i postupajući tužilac vršili pritisak na njega. Kazao je da su mu pretili da će i on biti uhapšen i okrivljen, a ovako je dobio status svedoka oštećenog.

U toj izjavi navedeno je da je pretučen i da okrivljenima duguje veliku sumu novca, dok je danas rekao da ga niko nije tukao, da nije imao nikakve povrede, a da je dug bio znatno manji. Topalović je tako povukao ključni deo izjave koju je ranije dao.

Na pitanje sudije, zašto to nije ranije ispričao, Topalović je objasnio da se plašio za svoju bezbednost i za bezbednost porodice. Sada je kaže, posle svih događanja drugačija situacija i više se ne plaši.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!