TVRDI DA MU PRATE ČLANOVE PORODICE: Osumnjičeni za ubistvo Bojana Markovića u Belvilu - "Nude novac da mi se svašta desi u pritvoru"

S. J. M.

17. 10. 2023. u 22:17

LAZAR Tejić, koji je ubio Bojana Mirkovića u novembru 2020. godine u beogradskom naselju Belvil, danas je tvrdio u Višem sudu u Beogradu da porodica žrtve uznemirava članove njegove porodice.

ТВРДИ ДА МУ ПРАТЕ ЧЛАНОВЕ ПОРОДИЦЕ: Осумњичени за убиство Бојана Марковића у Белвилу - Нуде новац да ми се свашта деси у притвору

Foto Z. Jovanović/Tanjug/privatna arhiva

On je ranije iz pritvora uputio pismo sudskom veću da kažu punomoćniku Mirkovića da im prenese da to više ne rade, da je on jedini krivac i da će se sve rešiti na sudu.

- Pre godinu i po dana u pritvoru sam čuo da porodica i prijatelji Bojana Mirkovića nude novac da se meni u pritvoru svašta desi. Takve informacije i poluinfiormacije čujem u pritvoru - rekao je Tejić danas u sudu, navodeći da je iz poštovanja prema žrtvi sve vreme ćutao o tome, ali kaže sada je prevazišlo svaku meru. - Oni imaju problem samo sa mnom, a ne sa mojom porodicom, koja je poštena. Neka sve rešavaju sa mnom. Čuo sam da licitiraju da će se desiti nešto loše.

On je rekao da se jedan član njegove porodice kada mu je bio u poseti "izleteo" da ga prate i slikaju automobil. Na pitanje sudije Stojana Petrovića kazao je da taj čovek nije to prijavio polciji.

Punomoćnik Mirkovića, Bojan Ječmenica rekao je da ta porodice nema nikakve veza sa tim što je Tejić ispričao.

- Ovo je bio vrlo nevešt pokušaj Tejićevog performansa da se zamene teze i od žrtve napravi prestupnik. U njegovoj priči se ne zna ko kome i kako preti. Ako postoje neke pretnje imate policiju i podnesite krivičnu prijavu - rekao je Ječmenica.

Branilac Tejića Jelena Stojić je odgovorila da on govori istinu, da je uznemiren i da s obzirom da je priznao da je ubio Bojana Mirkovića, nije nemoguća da mu se osvete.

Inače jučerašnje suđenje nije održano, jer nije došla branilac jednog od optuženih Ivana Nikčevića Sanja Stevanović, koja je sud obavestila da je bolesna. Naredni pretres održaće se u novembru, kada bi trebalo da se završi gledanje snimaka nadzornih kamera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu