UBISTVO MOG SINA NAREDILI SRĐAN KUKOLJ I MARKO ĐORĐEVIĆ: Otac Luke Žižića - Likvidirali su ga zbog sukoba od pre 17 godina

S. J. M.

12. 06. 2023. u 22:30

SPROVEO sam privatnu istragu oko ubistva mog sina Luke Žižića. Uključeno je bilo deset ljudi, a dvojica su nalogodavci. To su Srđan Kukolj i Marko Đorđević Markeđani. Razlog je samo njihova patološka mržnja od pre 17 godina.

УБИСТВО МОГ СИНА НАРЕДИЛИ СРЂАН КУКОЉ И МАРКО ЂОРЂЕВИЋ: Отац Луке Жижића - Ликвидирали су га због сукоба од пре 17 година

Foto: Novosti

Ovo je na današnjem suđenju u Višem sudu u Beogradu Stefanu Milašinoviću, optuženom za teško ubistvo Luke Žižića 28. aprila prošle godine, rekao otac ubijenog Milovan Žižić. On je u ostalom ostao pri iskazu koji je ranije dao u tužilaštvu.

Kako nezvanično saznajemo, tada je rekao da su pre 17 godina Luka i Kukolj bili u sukobu. Luka se kao navijač Crvene zvezde potukao sa navijačima Partizana i pretukao Kukolja.

- Moj sin je živeo čisto, nije imao dodira sa kriminalom i narko svetom - rekao je Milovan Žižić.

Luka je ubijen u kafiću u Bloku 44 kod pijace, dok je sedeo za stolom sa trojicom prijatelja, a njegov brat Vukan je to veče radio za šankom. U kafić je ušao čovek u radničkom odelu, kačketu, rukavicama i hirurškom maskom na licu i zamolio da ode u toalet. Posle dva minuta je izašao i otišao bez reči, da bi se za koji minut vratio i čim je ušao počeo da puca u Luku.

Brat Vukan i prijetelj Nikola su skočili na njega, oteli mu pištolj i skinuli masku, pa su mu lice snimile nadzorne kamere. Napadač je uspeo da im pobegne, ali uhapšen je u Kraljevu nekoliko dana kasnije. To je bio Stefan Milašinović.

On je sada optužen za teško ubistvo Žižića, nedozvoljeno nošenje oružja i izazivanje opšte opasnosti. Pored njega za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela optužen je i Jovan Ugrenović. Obojica su iz Kraljeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)