BRAJANU ĆE SUDITI VELIKA POROTA KOJA GA MOŽE ODVESTI NA DOŽIVOTNU ROBIJU: Sutra počinje suđenje u slučaju Ane Volš

Novosti Onlajn

26. 04. 2023. u 13:17

SUĐENjE Brajanu Volšu, optuženom za ubistvo supruge, Srpkinje Ane Volš, tokom novogodišnjih praznika u njihovoj kući u predgrađu Bostona, počeće sutra pred Višim sudom u Norfolku. Postupak je prethodno prebačen u taj sud iz Okružnog suda u Kvinsiju, a optuženi se pored ubistva tereti i za nepropisno odnošenje ljudskog tela i obmanjivanje policije.

БРАЈАНУ ЋЕ СУДИТИ ВЕЛИКА ПОРОТА КОЈА ГА МОЖЕ ОДВЕСТИ НА ДОЖИВОТНУ РОБИЈУ: Сутра почиње суђење у случају Ане Волш

Foto: Društvene mreže

Slučaj ubistva Ane Volš, čije telo do danas nije nađeno, a osnovano se sumnja da je uništeno u postrojenjima za razlaganje otpada, već skoro četiri meseca izaziva veliku pažnju javnosti u Srbiji, ali i u Americi. Mediji su detaljno izveštavali najpre o potrazi sa nestalom ženom, majkom troje dece koja je bila veoma uspešna u poslu sa nekretninama i koja je nestala prvog novogodišnjeg jutra, kada je navodno krenula na službeni put iz Bostona u Vašington.

Narednih dana sumnja je pala na njenog supruga, koji nije odmah prijavio Anin nestanak, već je to učinio kolega. Zatim su uočene nedoslednosti u njegovom iskazu. Javnost je bila šokirana kada su nađeni krvavi tragovi i nož u podrumu njihove kuće, a zatim delovi Aninih lični stvari na više deponija u okolini Bostona, kao i krvavi tragovi, testera i sredstva za čišćenje. Pretpostavlja se da je Brajan ubio Anu u njihovoj kući u Kohasetu, nakon što su Novu godinu proslavili sa prijateljem. Veruje se da su deca u to vreme bila u kući. Na ajpedu jednog od Aninih sinova nađena je gugl pretraga raznih načina za uklanjanje ljudskog tela.

To su, koliko je poznato, glavni dokazi protiv Brajana Volša koji su navedeni u optužnici. Istraga je nastavljena i nakon obelodanjivanja ovih pojedinosti, pa će biti zanmljivo čuti šta je novo u međuvremenu utvrđeno o ovom zločinu.

Javnost očekuje da nove informacije čuje od devojke koja je čuvala decu Volšovih jer je Brajan nju angažovao narednih dana, dok je uklanjao tragove zločina. Interesovanje vlada i za svedočenje Brajanove majke, zbog navoda da se nije slagala sa Anom, ali posebno zato što su u blizini mesta gde ona živi kontejneri gde je Brajan bacao krvave tragove.

Volšu će, kako je saopšteno, suditi velika porota koja ga može osuditi na doživotni zatvor. Tužilaštvo je najavilo da, iako Aninog tela nema, u sudnici namerava da prikaže njene stvari – odeću, obuću, nakit, sadržinu torbice, sve sa tragovima krvi i veruje se da neće biti muke da uveri porotu u krivicu Brajana Volša.

(Politika)

BONUS VIDEO: UŽASAN PORODIČNI ZLOČIN U GROCKOJ - Mladi policajac ubio suprugu, pa presudio sebi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)