LALIĆ ZA DANAS ZAVRŠIO SA SVEDOČENJEM: Belivuk se u nekoliko navrata nasmejao dok je Srđan govorio o otmici i ubistvu Veličkovića

N.B./S.J.M

07. 11. 2022. u 18:53

SVE vreme svedočenja Lalić je bio miran, polako je govorio o svemu što zna o kriminalnoj grupi, povremeno pijući vodu.

ЛАЛИЋ ЗА ДАНАС ЗАВРШИО СА СВЕДОЧЕЊЕМ: Беливук се у неколико наврата насмејао док је Срђан говорио о отмици и убиству Величковића

Foto: Z. Jovanović

Za to vreme u boksu gde su optuženi, Miljković i Belivuk su pažljivo slušali šta ovaj priča. Miljković je čak i povremeno hvatao beleške. Belivuk se u nekoliko navrata nasmejao i pokazivao rukama, kao da ne veruje šta Lalić priča. To je činio dok je ovaj govorio o otmici i ubistvu Veličkovića. U jednom momentu su Miloš Budimir i Belivuk i pored toga što su udaljeni razmenili nekoliko rečenica, tačnije Budimir mu je nešto ljututo govorio, dok je Belivuk rukama gestikulirao da mu je nejasno. 

Belivuk se ironično smejao kada je Lalić pričao kako se Lainović krio u nekom stanu, posle ubistva Miroljuba Markovića Kiće.

Na kraju pretresa Miljković je tražio od sudije da se obrati veću, tražeći da li je stigao izveštaj kako su sudovi u Italiji odbili da koriste skaj aplikaciju kao dokaz u postupcima. Prilazeći govornici, pogledao je u levo, u pravcu Lalića, koji sedi u odvojenom delu sudnice, gde su punomoćnici. Kad se vraćao u boks sa papirima koje mu je dao advokat, nije obraćao pažnju na Lalića. Te papire je uzeo stražar i prelistao svaki list, da bi se uverio da na njima ništa nije dopisano i vratio ih Miljkoviću kad je ovaj seo na klupu.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna