TUKLI SU GA I UDARALI SATAROM: Produžen pritvor optuženima za ubistvo beskućnika Beograđanina, preminuo od posledica batina

Lj. P.

30. 04. 2022. u 18:27

MIODRAGU M. (41) iz Beograda, Miši T. (44) iz Novog Sada i Zorici D. (38) iz Petrovaradina, osumnjičenim za teško ubistvo u saizvršilaštvu na svirep način Aleksandra P. (34) iz Beograda, ponovo je produžen pritvor koji, kako nam je rečeno u Višem sudu u Novom Sadu, može trajati do 28. maja.

ТУКЛИ СУ ГА И УДАРАЛИ САТАРОМ: Продужен притвор оптуженима за убиство бескућника Београђанина, преминуо од последица батина

Foto: N. Karlić

Osim njih troje, koji su kao i žrtva beskućnici, za isto delo se tereti i M.Ž. (46) koji je u bekstvu i za njim je raspisana poternica. Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv ove četvorke, ali ona još nije potvrđena.

Tridesetčetvorogišnjak iz Beograda koji je sa njima “delio” napušteni objekat u Kineskoj četvrti u novosadskom naselju Liman, pretučen je krajem oktobra 2021. godine. Povrede kojima je podlegao nanete su mu udarcima satarom, ali i rukama i nogama.

Tako povređen je ostavljen u napuštenom objektu u Bulevaru despota Stefana 5 u Kineskoj četvrti, a osumnjičeni su otišli odatle. Od zadobijenih povreda, nesrećni čovek nije odmah preminuo, već kasnije. Između njih je, navodno došlo do svađe koja se završila zločinom, a pretpstavlja se da su oni tu pili i alkohol.

Telo Aleksandra P. dva dana kasnije, odnosno prvog dana novembra 2021. godine u prepodnevnim satima je, kako saznajemo, pronašao beskućnik, koji takođe tu dolazi, i o tome je odmah obavestio policiju.

 

BONUS VIDEO -  UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Kamere snimile ubistvo u kafiću na Novom Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024