ČULI SMO PUCANJ I JAUKE: Svedočenja na suđenju optuženima za ubistvo Filipa Lepojevića na Banjici

S. J. M.

18. 04. 2022. u 20:28

NA suđenju braći Rakočević, Petru (36), Radovanu (39) i Urošu (26), koji se terete za ubistvo Filipa Lepojevića (18) i ranjavanje Alekse Đukanovića, septembra 2020. na Banjici, u ponedeljak su pred Višim sudom u Beogradu saslušavani svedoci.

ЧУЛИ СМО ПУЦАЊ И ЈАУКЕ: Сведочења на суђењу оптуженима за убиство Филипа Лепојевића на Бањици

Foto: I. Marinković

Zoran Avramović, koji je bio blizu mesta gde se sve dogodilo, kazao je da je čuo dva pucnja i da su se zalupila vrata automobila.

- U crnom automobilu video sam na mestu vozača čoveka sa bradom, dok suvozaču nisam video lice, već samo zamotanu ruku u kojoj je držao pištolj i pokušavao da izvadi metke - ispričao je Avramović. - Onda sam ugledao momka koji leži na betonu i drugog, koji je sedeo u autu i glasno zapomagao da se zove Hitna pomoć.

Inače, Radovan Rakočević nosi bradu i on je iznoseći odbranu ispričao da je taj dan vozio braću na previjanje, jer su nekoliko dana ranije bili napadnuti.

Nenad Novović i Vladimir Brkić, koji žive u zgradi pored, kako su u ponedeljak posvedočili, nisu videli trenutak napada, ali su začuli pucnje, neke glasove i na kraju zapomaganje. Brkić je kazao da je nakon prvog pucnja, za koji je mislio da je možda petarda, čuo nečije jaukanje i: "Jao, nemoj, molim te", a onda i drugi pucanj. Kada je izašao na terasu video je crni automobil kako odlazi u rikverc.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!