ŠOKANTNA TVRDNJA ZORANOVOG ADVOKATA NA SUĐENJU: Porodica Marjanović tajno praćena i prisluškivana

Z.U.

11. 02. 2022. u 12:08 >> 12:58

NIKOLA Dumnić, advokat Zorajna Marjanovića, na današnjem ročištu izneo je šokantne informacije, u kojima tvrdi da su njegov klijent kao i ostali članovi njegove porodice bili tajno prisluškivani i praćeni.

ШОКАНТНА ТВРДЊА ЗОРАНОВОГ АДВОКАТА НА СУЂЕЊУ: Породица Марјановић тајно праћена и прислушкивана

Foto Z. U.

Advokati: DNK uzorci uzimani i od mrtvih osoba

Advokati Marjanovića takođe su osporili rad policije i tužilaštva tokom predistrage i istrage. DNK uzorci, tvrdi odbrana, uzimani su i od mrtvih osoba. U spisima predmeta, kako kažu, nema izjava čoveka koji je u vreme zločina vadio gliste u blizini mesta zločina. Nije ispitan pijanac koji je zatečen u kanalu u blizini mesta gde je pronađeno telo Jelene Marjanović, rekli su advokati.

 

Tužilac: Branioci prave spektakl od suđenja

Tužilac je potom optužila branioce da prave spektakl od suđenja.

Zoran Marjanović, koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović, stigao je u beogradsku Palatu pravde u pratnji advokata, gde je u toku suđenje.

U toku procesa, njegov advokat Nikola Dumić tvrdi da su Zoran Marjanović i članovi porodice Marjanović tajno prisluškivani i tom prilikom tražio transkript prisluškivanih razgovora, kao i razloge zbog kojih je to učinjeno. Kako on tvrdi, ozvučena su bila vozila porodice Marjanović kao i njihova kuća.To proizilazi iz dokumenta MUP-a Srbije od 30. maja 2016. godine.

Podsetimo, Marjanović je jedini osumnjičeni za teško ubistvo pevačice i ukoliko se dokaže da je kriv, preti mu do 40 godina zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!