OTKAZANO ROČIŠTE MIKI ALEKSIĆU: Vlasnik škole glume ponovo u Palati pravde 2. februara (FOTO)

Tanjug

28. 12. 2021. u 10:12

ZAKAZANO ročište vlasniku škole glume "Stvar srca" Miki Aleksiću, koje je bilo planirano za danas - otkazano je.

ОТКАЗАНО РОЧИШТЕ МИКИ АЛЕКСИЋУ: Власник школе глуме поново у Палати правде 2. фебруара (ФОТО)

Foto: M.Anđela

Razlog otkazivanja je štrajk advokata, a novo ročište zakazano je za 2. februar 2022. godine.

Suđenje je odloženo zbog štrajka advokata, zbog čega su izostali Aleksićevi branioci, kao i punomoćnici oštećenih devojaka.

Aleksić je u sud došao sa slobode, odnosno iz kućnog pritvora, pošto mu je 10. septembra Apelacioni sud ukinuo pritvor i odredio zabranu napuštanja stana uz elektronski nadzor.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksulano zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara i do 10. septembra je bio u pritvoru.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRAŽE DA ĆERKA JANA SVEDOČI: Nastavlja se suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene (FOTO)