POTVRĐENA PRESUDA "SUPRUŽNICIMA IZ PAKLA": Apelacioni sud prihvatio prvostepenu presudu Nenadu Petroviću i Milevi Martinov

J.D.Lj.

26. 07. 2021. u 12:28

APELACIONI sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu Višeg suda Nenadu Petroviću i Milevu Martinov iz Velikog polja kod Obrenovca, koje su mediji nazvali "supružnici iz pakla", koji su za krivično delo trgovine ljudima, osuđeni na po tri po godine zatvora zbog brutalnog zlostavljanja i iskorišćavanja bolesne Jelene V.(29) iz okoline Pančeva.

ПОТВРЂЕНА ПРЕСУДА СУПРУЖНИЦИМА ИЗ ПАКЛА: Апелациони суд прихватио првостепену пресуду Ненаду Петровићу и Милеви Мартинов

Apelacioni sud

Nenadu je zbog ranije osude od godinu dana izrečena jedinstvena kazna zatvora od četiri godine i dva meseca.

Oštećena žena je radi ostvarivanja svog imovinsko-pravog zahteva upućena na parnicu.

Prema presudi, Petrović i Martinova su od 6. januara do 16. oktobra 2018. godine, u Obrenovcu po prethodnom dogovoru, zloupotrebili teške prilike Jelene V, koja je bolesna, nezaposlena, udovica sa troje maloletne dece (koja su u hraniteljskoj porodici) i doveli je u zabludu da će imati lagodniji život ukoliko pređe da živi kod njih i bude im ispomoć u kućnim poslovima i čuvanju dece.

Međutim, terali su je prosi, primoravali da spava na betonu i bez posteljine, vezivali je lancem, hranili je jednom dnevno korom hleba i ostacima njihove hrane. Osim toga, tukli su je, terali na prostituciju i uzimali joj sav novac, čak i onaj koji je dobijala kao socijalnu pomoć.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!