SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BEOGRADU, BLOKIRAN PRILAZ GAZELI: Automobili potpuno uništeni, jedno vozilo preprečilo put

Novosti online

20. 05. 2021. u 16:29

TEŠKA saobraćajna nezgoda dogodila se ovog popodneva u Beogradu u Bulevaru vojvode Putnika u pravcu ka centru grada, odnosno ka uključenju za most Gazela.

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА У БЕОГРАДУ, БЛОКИРАН ПРИЛАЗ ГАЗЕЛИ: Аутомобили потпуно уништени, једно возило препречило пут

Foto: Naksi kamere

U ovom sudaru učestvovalo je više vozila, a jedno od njih je i preprečilo put, zbog čega je otežan saobraćaj u ovom delu grada.

Na licu mesta je policija koja vrši uviđaj, a vozačima se savetuje da budu oprezni zbog kiše koja će padati i u nastavku dana.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)