HOROR U LOZNICI: Telo muškarca pronađeno posle 10 dana - užasan prizor šokirao komšije

V.Mitrić

16. 05. 2021. u 09:41

LOZNIČANIN S.Ć. (63), koji je sam živeo u jednom od stanova u baraka naselju na Lagatoru, gradskom lozničkom naselju, nedaleko od Opšte bolnice, pronađen je juče u fazi raspadanja, potvrdile su "Novostima" njegove komšije.

ХОРОР У ЛОЗНИЦИ: Тело мушкарца пронађено после 10 дана - ужасан призор шокирао комшије

Foto: D. Balšić

Kako saznajemo, on se nije 4-5 dana javljao jednoj sugrađanki sa kojom je uobičajeno kontaktirao skoro svakodnevno preko SMS poruka. Kada je ova Lozničanka videla da se ne javlja, bilo joj je sumnjivo, uputila se na Lagator, pošto ni komšije ništa nisu znale o njemu, odlučila je da ga potraži u stanu.

 - Vrata su bila zaključana, ali pošto je reč o trošnoj baraci, uspeli smo lako da ih otvorimo, uz malo jači udar na njih - svedočili su sagrovornica i jedan od komšija. Oni su zajedno ušli unutra i videli njegovo beživotno telo, u kuhinji. Prizor je bio užasan. Neprijatnio mirisi su, odmah, zahvatili skoro pola naselja.

Odmah je pozvana policija i mrtvozvornik, koji je konstatovao smrt. Iz lokalne samouprave su dali sve što je potrebno da S.Ć. bude sahranjen. Pretpostavljalo se da je pokojnik ležao mrtav desetak dana.

Kako saznajemo, bio je miran i fin čovek, sa svima se lepo slagao. Nije se žalio da ima težih zdravstvenih problema. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)