TEŠKA NESREĆA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Članove ekipe poznate emisije vadili iz kamioneta, teško povređene dve osobe (FOTO)

G. ĆIROVIĆ

16. 04. 2021. u 14:15

U saobraćajnom udesu kamiona i kamioneta koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u petak, oko 11 sati, u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo – Preljina, teško su povređene dve osobe i pričinjena je značajna materijalna šteta.

ТЕШКА НЕСРЕЋА НА ИБАРСКОЈ МАГИСТРАЛИ: Чланове екипе познате емисије вадили из камионета, тешко повређене две особе (ФОТО)

Foto: G. Šljivić

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je kamion „skanija“, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet „fijat“ beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala „Kuća od srca“, a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza. Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

Teško povređene muškarca i ženu iz smrskanog kamioneta izvukli su pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice i oni su potom sanitetom preveženi u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj se na ovoj deonici Ibarske magistrale odvijao naizmenično jednom kolovoznom trakom, a više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DUVAN: Neprijatelj zdravlja, životne sredine i ekonomije