KOMŠIJA SPASAO RADOMIRA OD NAPADA ROTVAJLERA: Razdvojio sam ih, znam samo da je u bolnici

S. B.

31. 03. 2021. u 13:38

JEDAN od komšija Radomira Jakoviljevića koji se oporavlja u Opštoj bolnici Kruševac nakon zadobijenih težih povreda glave i tela kada su ga u dvorištu napali psi u vlasništvu porodice, kratko je prokomentarisao da je uspeo da odreaguje kada je shvatio šta se dešava.

КОМШИЈА СПАСАО РАДОМИРА ОД НАПАДА РОТВАЈЛЕРА: Раздвојио сам их, знам само да је у болници

Foto: S. B.

- Razdvojio sam ga od pasa, ne znam sad kako je komšija, samo da je u bolnici-kratko je rekao čovek, koji nije bio raspoložen da govori o detaljima.

Prema poslednjim informacijama iz Bošnjana,psi su trenutno u boksu u dvorištu i očekuje se da ih preuzme Zoo-higijenska služba.Nakon procene agresivnosti pasa, odlučiće se o daljoj sudbini ovih rasnih životinja. Ukoliko se proceni da su suviše opasni, procedure nalažu uspavljivanje.

Kako su “Novosti” pisale,Jakovljević je nakon ambulantnog zbrinjavanja primarnih povreda, intervencija maksiofacijalnog i ušnog lekara u dobrom stanju,svestan je i komunikativan. Trenutno nije vitalno ugrožen, a biće prebačen u tercijalnu zdravstvenu ustanovu radi daljeg lečenja.

-Jakovljević godinama čuvaju pse u boksevima, otac i sin, a otac ih je i hranio,iako se teško kretao zbog bolesti, skoro da je vukao nogu-kažu komšije.

- Sigurno je da sam ne bio mogao da se odbrani.

Pretpostavlja se da je sin bio na poslu, jer radi na farmi u obližnjem selu, kao i da je Jakovljević, bio sam u dvorištu kada je napadnut.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili