KRENULA NA POROĐAJ, PA DOŽIVELA SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Trudnica hitno prevezena u bolnicu u Leskovcu

Novosti online

02. 03. 2024. u 19:36

Na raskrsnici Mlinske ulice i Ilije Strele u Leskovcu danas oko 17 sati dogodila se saobraćajna nezgoda između taksi i putničkog vozila marke „audi“ u kojem se nalazila trudnica.

КРЕНУЛА НА ПОРОЂАЈ, ПА ДОЖИВЕЛА САОБРАЋАЈНУ НЕСРЕЋУ: Трудница хитно превезена у болницу у Лесковцу

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Kako tvrde očevici, ona je krenula na porođaj i u trenutku nezgode sedela je na mestu suvozača, nakon čega je po nju došlo vozilo hitne pomoći. Policija vrši uviđaj, a vozila su vidno oštećena.

- Trudnica nema povrede osim onih traumatičnih. Odvežena je pravo u porodilište gde se očekuje početak porođaja - kazao je  direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Dodao je da je, na sreću, drugi učesnik u ovoj nezgodi prošao bez vidljivih povreda.

(Jug media)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!