SINE, EVO ME USKORO KOD TEBE: Potresne reči oca nastradalog Duška Đorđevića, koji je kolima sleteo u Dunav - za pogibiju saznao na dijalizi

Novosti online

20. 01. 2024. u 16:34

Duško Đorđević (32) zvani Moša, iz Velikog Gradišta poginuo je juče kada je bio na mestu suvozača kada je BMV kojim je upravljao njegov prijatelj sleteo u hladan Dunav i to kada je nameravao da zapliva za Časni krst.

СИНЕ, ЕВО МЕ УСКОРО КОД ТЕБЕ: Потресне речи оца настрадалог Душка Ђорђевића, који је колима слетео у Дунав - за погибију сазнао на дијализи

Foto: Fejsbuk/Duško Đorđević

 Neutešna porodica i prijatelji opraštaju se od voljenog Moše na društvenim mrežama.

Otac Živorad Moša Đorđević, koji je za pogibiju sina saznao dok je bio na dijalizi, neutešan. Deli fotografije srećnh vremena, tuguje za sinom.

- Moj sin je na večnom putu ostavio svoj život u najboljim godinama. Večno da tugujemo, do kraja mog života i moje Bube i naše familije. Najteže u ovom životu je kada izgubiše svoje dete. Da li ima veće tuge i bola od ovog trenutka, neka mu je laka zemlja i neka ga anđeli čuvaju. Voli te tvoj tata, nadam se da ćemo se skoro videti sine, ti znaš da ja idem na dijalizu i da ja prekinem, eto me kod tebe. Jer meni sada više ništa nije važno. Voli te tvoj Moša - potresnim rečima opisuje svoju tugu nesrećni otac.

On je najavio i da će Duško biti sahranjen 21. januara u 13 časova.

 

 Hvala na nezaboravnom detinjstvu

- Prerano bato moj! Počivaj u miru! Uspomenu na tebe ću zauvek sačuvati u srcu! Hvala na nezaboravnom detinjstvu. J**em ti sudbinu - napisao je neutešni brat.

Od nastradalog Duška oprostili se se mnogi prijatelji, a jedan njegovih drugova napisao je kako ga nikada neće zaboraviti, piše Blic.

- Hvala ti što sam bio deo tvog života! Nikada te neću zaboraviti i čekaj me da popijemo po jednu kao nekada - napisao je ovaj mladić.

Nesreća se dogodila u 8.30 sati u selu Ostrovo, nekoliko kilometara od Velikog Gradišta. Sumnja se da je do nesreće došlo kada je vozač navodno, usled neprilagođene brzine ispravio oštru krivinu i iz desne kolovozne trake prešao u levu i završio u reci Dunav - kaže izvor za beogradske medije.

Preminuo na licu mesta

Kako se navodi, stradali muškarac bio je na mestu suvozača i preminuo je na licu mesta.

- Navodno, putnici iz BMV pokušali su da ostanu na putu, ali nažalost u tome nisu uspeli jer se sve brzo dogodilo. Đorđević, koji je bio na mestu suvozača preminuo je na licu mesta. Za sada nije poznato da li je usled udara zadobio kobne povrede ili se udavio, ali će to utvrditi obdukcija koju je naložilo Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu koje radi istragu. Vozač je zadobio povrede i on je premešten u požarevačku bolnicu gde mu se ispituje stepen povreda - navodi izvor.

Napominju i da su scene bile jezive.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Scena je bila jeziva! Ali iako u tom delu puta nema kuća, i gde je samo vikend naselje prolaznici i drugi učesnici u saobraćaju su odmah priskočili i pomogli putnicima iz BMV. Hitna pomoć i vatrogasci su brzo došli na mesto nesreće, čak su i lekari ulazili u hladnu reku kako bi im pomogli - navodi izvor.

Kako navodi sagovornik, Đorđević se navodno, uputio na plivanje za Časni krv povodom praznika Bogojavljenje.

BONUS VIDEO - OTAC PRONAŠAO TELA SINA I SNAJE: „Dozivao sam "Igore", nije reagovao – već su bili mrtvi“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!