DUŠKO KRENUO DA PLIVA ZA ČASNI KRST, PA NASTRADAO: Potresni detalji nesreće - otac na dijalizi saznao da mu je sin sleteo u Dunav (FOTO)

Novosti online

19. 01. 2024. u 16:35

Duško Đorđević (32) zvani Moša jutros je pošao da pliva za Časni krst i poginuo je kod Srebrnog jezera, na krivini kojim se ide iz Ostrova prema Velikom Gradištu.

ДУШКО КРЕНУО ДА ПЛИВА ЗА ЧАСНИ КРСТ, ПА НАСТРАДАО: Потресни детаљи несреће - отац на дијализи сазнао да му је син слетео у Дунав (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/Duško Đorđević

On je sa prijateljem bio u BMV koji je sleteo s puta u Dunav.

- Đorđević je krenuo da pliva za Časni krst. Kada se ide iz Ostrova prema Velikom Gradištu, kod Srebrnog jezera ima jedna krivina koju nisu mogli da savladaju. To mesto je inače kritično i tu su proklizali u dužini od 30 metara. Navodno nema tragova kočenja na mestu na kojem su BMV-om uleteli u reku. Još nije poznato od čega je Duško stradao, da li od povreda u kolima ili se udavio. Naložena je obdukcija kojom će se utvrditi tačan uzrok smrti - rečeno je za Telegraf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Inače, na mestu tragedije bilo je mnogo očevidaca koji su rekli da je scena bila stravična.

- Prizor je bio užasan, svi su ulazili da pomognu, ali Dušku nije bilo spasa. Jezivo, znamo te momke, teška tragedija za Duška. Otac mu je u bolnici na dijalizi, tamo je i saznao da mu je sin poginuo - rekli su meštani.

U nesreći koja se dogodila jutros oko 8:20 časova, stradao je Duško Đorđević Moša (32) iz Velikog Gradišta.

Nesreća se, podsetimo, dogodila u mestu Ostrovo. Mladići su kolima BMV sleteli u Dunav, jedan je spasen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

(Telegraf)

BONUS VIDEO - JUTRO NAKON MASOVNOG TROVANjA U ALEKSINCU: Fabrika zatvorena, na licu mesta vatrogasci

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024