SPREMALA SAM HRANU ZA BEBU, PEĆ SE ODJEDNOM ZAPALILA, NISAM USPELA DA JE SPASEM: Majka male Darije koja je stradala u požaru za "Novosti"

J.D.Lj.

15. 01. 2024. u 11:56

SVI u porodici Petković u kojoj se juče desila tragedija kada je u požaru izgorela šestomesečna Darija su u neverici, šoku i velikoj boli.

СПРЕМАЛА САМ ХРАНУ ЗА БЕБУ, ПЕЋ СЕ ОДЈЕДНОМ ЗАПАЛИЛА, НИСАМ УСПЕЛА ДА ЈЕ СПАСЕМ: Мајка мале Дарије која је страдала у пожару за Новости

Foto: Z. Jovanović

Danijela Petković, majka male Darije, za "Novosti" je izjavila:

- Spremala sam na šporetu hranu za bebu. Pored je bila kvarcna peć. Odjednom, počela je da varniči i zapalila se. Odmah sam dvoje dece, ćerkice od 2 i 3 godine, koje su zajedno sa mnom i Darijom bile u istoj sobi, izbacila kroz prozor napolje. Onda sam krenula da uzmem i bebu, koja je bila u krevecu, umotana u ćebe. Ali od dima sam se onesvestila. Nisam uspela....

U pomoć su, videvši vatru, odmah pritrčali ostali ukućani, otac Nikola, baka Biljana i ostali. No, nažalost, već je bilo kasno.

Podsetimo, požar je izbio juče oko 10.20 časova. Telo bebe pronašli su vatrogasci u sobi u kojoj je izbio požar, ali uprkos svim naporima majke Danijele da spase decu, desila se tragedija.

BONUS VIDEO: KULjA DIM IZ KROVA - Snimci velikog požara na Senjaku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)