"BIO JE DIVAN MOMAK": Ovo je Vukan (18) koji je nastradao kod Čačka, njegova devojka (17) zadobila teške povrede (VIDEO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

03. 01. 2024. u 19:03

VUKAN K. (18) iz Aranđelovca poginuo je danas u stravičnoj nesreći na magistralnom putu Čačak - Požega, dok je njegova devojka J.Z. (17) zadobila tešku povredu kičme, nakon čega je prebačena na odeljenje intenzivne nege Opšte bolnice u Čačku.

БИО ЈЕ ДИВАН МОМАК: Ово је Вукан (18) који је настрадао код Чачка, његова девојка (17) задобила тешке повреде (ВИДЕО)

Foto: Društvene mreže

- Ona je zadobila teške telesne povrede kičme i prebačena je u jedinicu intenzivne nege. Njeno zdravstveno stanje se prati - potvrđeno je za medije u ovoj Zdravstvenoj ustanovi.

"Bio je divan momak"

- Nastradali Vukan je pre svega dvadesetak dana napunio 18 godina. Sin je uglednih lekara iz Aranđelovca, i za njega su svi imali reči hvale - saznaje se za medije od izvora bliskih porodici koja je nakon ove tragedije zavijena u crno.

Na društvenim mrežama ovaj par delio je emotivne trenutke iz svoje veze, a u Aranđelovcu su svi nemi od bola i tuge.

Par se vraćao iz pravca Zlatibora, a autobus sa kojim su se sudarili iz Čačka ka Priboju.

Podsećamo, u udesu koji se dogodio u popodnevnim satima, muškarac (18) poginuo je na licu mesta kada je nakon što je udario u divlju svinju, sudario se sa autobusom koji mu je dolazio u susret.

Kilometarske kolone ka Zlatiboru

Korisnici društvenih mreža objavili su da su kilometarske kolone na putu ka Zlatiboru.

- Na 30 kilometara od Užice desi se ovo, izgleda udes, već 40 minuta zarobljeni sa decom u kolima, a oko 14 časova smo krenuli ka Zlatiboru - stoji u objavi.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!