U BOLNICI I MAJKA I ĆERKA: Detalji stravične saobraćajne nesreće u Kikindi, posle sudara sa „citroenom“, "mercedes" probio izlog prodavnice

R. Š.

25. 12. 2023. u 18:27

U KIKINDI, na uglu Ulica Jovana Jovanovića Zmaja i Vuka Karadžića, oko 16 časova, dogodila se stravična saobraćajna nesreća kada su se sudarili „mercedes“ i „citroen C5“.

У БОЛНИЦИ И МАЈКА И ЋЕРКА: Детаљи стравичне саобраћајне несреће у Кикинди, после судара са „цитроеном“, мерцедес пробио излог продавнице

Foto: R. Šegrt

Povređene su tri osobe, Na sreću, majka i ćerka (14) kojesu bile u jednom automobilu, nisu životno ugožene, ako ni osoba iz drugog vozila. Sve troje putnika, prebačeni su u Opštu bolnicu na pregled, dijagnostiku i zbrinjavanje.

- Sudara se dogdio zbog nepoštovanja saobraćajnih pravila, konkrento neustupanja prvenstva prolaza. „Mercedes“ je išao Ulicom Vuka Karadžića, iz pravca „Žakovog“ stadiona ka centru, ali nije poštovao prvenstvo prolaza i nije se zaustavio na znak „stop“ . Zbog toga je došlo do sudara sa „citroenom“ koji se kretao Zmaj Jovinom ulicom, iz pravca Autobuske stanice prema Mikronaselju. Sudar je bio snažan, pa se „mercedes“ odbio, udario u izlog prodavnice auto-delova i probio staklo. Oba automobila imaju velika oštećenja prednih delova, možda je šteta veća na „citroenu“, bar na prvi pogled – navodi nam izvor iz istrage.

Foto: R. Šegrt

Slupani "citreon"

Na lice mesta brzo su stigle nadležne službe, policija, vatrogasci i Hitna služba koja je povređena, prevezla u Opštu bolnicu na pregled. Prizor na licu mesta bio je stravičan, jer su oba automobila dosta smrskana.

Inače, nepoštovanje prvenstva prolaza jedan je od najčešćih uzroka saobraćajnih nesreća i nezgoda u Kikindi i na području Policijske uprave Kikinda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)