NALOŽENA OBDUKCIJA TRUDNICE I NJENOG SUPRUGA: Lekari pokušali da spasu bebu - detalji teške saobraćajne nesreće kod Negotina

S. M. Jovanović

13. 12. 2023. u 11:39

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se dogodila kod Negotina poginula je trudnica, a njen nevenčani suprug kasnije je u negotinskoj bolnici podlegao povredama. Naložena je obdukcija njihovih tela.

НАЛОЖЕНА ОБДУКЦИЈА ТРУДНИЦЕ И ЊЕНОГ СУПРУГА: Лекари покушали да спасу бебу - детаљи тешке саобраћајне несреће код Неготина

Foto: N. Karlić

Devojka koja je podlegla povredama u saobraćajnoj nesreći kod Negotina bila je u osmom mesecu trudnoće.

Lekari su nadljudskim naporima učinili sve da spasu bebu, ali, nažalost, u tome nisu uspeli. Iako je devetnaestogodišnji mladić po dolasku u negotinsku zdravstvenu ustanovu bio svestan, ubrzo je i on podlegao povredama, pretpostavlja se od posledica unutrašnjeg krvarenja.

Podsetimo, u selu Kobišnica kod Negotina sinoć oko 21 čas dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je tragično nastradalo dvoje mladih, trudnica (17) i njen muž (19).

Uzrok ove teške saobraćajne nesreće se još uvek istražuje. Navodno, do nesreće je došlo kada je automobil, u kojem su dvoje mladih vozili, iznenada skliznuo sa puta.

Na lice mesta su odmah izašli vatrogasci, policija i hitna služba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)