SIN POGINUO, OTAC SE BORI ZA ŽIVOT: Detalji strašne nesreće u Boljevcu

Novosti online

05. 12. 2023. u 12:49

PUTNIK u kombi vozilu Z. P. (26) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada su se sudarila dva kombija u Boljevcu.

СИН ПОГИНУО, ОТАЦ СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТ: Детаљи страшне несреће у Бољевцу

Foto: A. Rovčanin

Kombijem u kom je bio nastradali mladić upravljao je, navodno, njegov otac D. P. (46) koji je teško povređen.

Saobraćajna nesreća dogodila se juče oko 12 sati u Boljevcu na putu iz Surčina ka Obrenovcu.

U ovoj saobraćajnoj nesreći teške povrede zadobio je i vozač M. I. koji je, kako se sumnja, izazvao nesreću i nakon ukazane pomoći priveden je u policijsku stanicu, gde mu je određeno zadržavanje do 48 sati u okviru kojih će biti priveden kod tužioca. 

- Sumnja se da se saobraćajna nesreća dogodila kada je kombi kojim je upravljao M. I., krećući se iz smera Surčina ka Obrenovcu, prešao u levu traku i sudario se sa kombijem koji mu je dolazio u susret. Od siline udarca I. M . je kombijem sleteo sa puta - rekao je izvor upoznat sa slučajem. 

Da tragedija bude još veća, kako se nezvanično saznalo od onih koji poznaju nastradalog mladića, kombijem u kom je bio upravljao je njegov otac. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Oni su iz Smedereva, a imaju stan ovde u Beogradu. Prema svim informacijama koje imam, taj drugi kombi ih je udario u trenutku kada je preticao automobil ispred sebe. Z. P. je od zadobijenih povreda poginuo na mestu nesreće, a teško je povređen njegov otac - rekao je jedan od poznanika nastradalog mladića.

Uviđaj na licu mesta obavio je javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa službenim licima Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije, a zbog vršenje uviđaja na izuzetno prometnoj saobraćajnici došlo je do privremene obustave saobraćaja od 12.45 časova do 17.00 sati.

Osumnjičeni će, u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, biti saslušan u sredu.

(Informer)

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave