EVA PRONAĐENA MRTVA: Tragedija u Zrenjaninu, eksplozija gasa odnela jedan život (FOTO/VIDEO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

23. 11. 2023. u 19:12

POSLE četvoročasovne potrage ispod ruševina porodične kuće u Ulici Mađarske komune u centru naselja Mužlja kod Zrenjanina, spasilačke jedinice vatrogasaca i policije, pronašle su u dnevnom boravku telo Eve M.

ЕВА ПРОНАЂЕНА МРТВА: Трагедија у Зрењанину, експлозија гаса однела један живот (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: B. Grujić

- Preko nje je pala velika betonska greda i na žalost usmrtila je - kratko je rekao jedan od vatrogasaca, nakon što je telo izvučeno ispod ruševina kuće, čiji je krov i sprat odleteo u vazduh nakon eksplozije plinskog kotla.

Jeziva eksplozija dogodila se nešto pre 15 časova u porodičnoj kući Mihalja M., starog oko 72-73 godine. Prema nezvaničnim informacijama eksplodirao je kotao koji je na gas, a navodno je Mihalj M. u trenutku eksplozije bio u podrumu.

Eksploziju je čulo skoro celo naselje. A koliko je bila jaka svedoči podatak da je kuća urušena i da je deo krova odleteo u komšijsko dvorište. Staklo je odletelo na sve strane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Vatrogasci i komšije uspeli su da izvuku Mihalja, dok je njegova supruga Eva, stara oko 70 godina, ostala zarobljena u ruševini. Dok su vatrogasci gasili požar stigla je i specijalna jedinica policije iz Beograda, iz Zemuna, i oni su specijalnim testerama sekli beton kako bi došli došli do žene zatrpane u ruševinama dela kuće. Nesrećnu Evu tražila je i ekipa sa psima. Nažalost, nije joj bilo spasa.

Mihalj M. je u bolnici, ima opekotine, ali nije životno ugrožen.

BONUS VIDEO - SPASAVANjE DVA ŽIVOTA IZ LIMA: Podvig vatrogasaca u Beranama, koji se bore sa posledicama poplava

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)