NOVI DETALJI LANČANOG SUDARA NA PUTU ČENEJ – NOVI SAD: Učestvovali autobus, četiri automobila i kamion, osmoro povređeno, među njima i dete

Lj.P.

14. 11. 2023. u 15:06

U LANČANOM sudaru danas na putu od Čeneja prema Novom Sadu, učestvovalo je šest vozila, a povređeno je osam osoba, među kojima i jedno dete.

НОВИ ДЕТАЉИ ЛАНЧАНОГ СУДАРА НА ПУТУ ЧЕНЕЈ – НОВИ САД: Учествовали аутобус, четири аутомобила и камион, осморо повређено, међу њима и дете

CK Požarevac

Do nesreće je, prema nezvaničnim informacijama, došlo kada je autobus jednog auto-prevoznika, za čijim volanom je bio vozač iz Šri Lanke, iz još neutvrđenih razloga udario u vozilo ispred sebe. U autobusu je bilo oko 60 putnika.

Posle toga je došlo do lančanog sudara, u kojem su učestvovala još četiri automobila i kamion.

Kako je za „Novosti“ rekao dr Zoran Krulj, portparol novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, poziv su primili u 13.04 sati. Po prvom prioritetu zbrinuto je i pregledano ukupno osmoro povređenih. Pomoć je ukazana ženskim osobama starosti 39, 41, 35 i 39 godina. One su transportovane na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

Pomoć je, prema rečima dr Krulja, ukazana i muškarcima starosti 37, 23 i 30 godina, kao i jednogodišnjem detetu. Povređeni muškarci su prevezeni u Urgentni centar, dok je dete transportovano na odeljenje hirurgije Dečje bolnice.

Policija je na mestu nesreće i obavlja uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nesreće. Na pomenutom putu stvorila se dugačka kolona vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024