SKOČIO SA MOSTA, PA ODBIO DA UĐE U ČAMAC ZA POMOĆ: Pokušaj samoubistva na Štrandu

Novosti onlajn

16. 09. 2023. u 19:02

MUŠKARAC (36) skočio je danas s Mosta Slobode u Novom Sadu oko 17 časova. Na svu sreću, posle prave drame, on je uspešno izvučen iz reke.

СКОЧИО СА МОСТА, ПА ОДБИО ДА УЂЕ У ЧАМАЦ ЗА ПОМОЋ: Покушај самоубиства на Штранду

Foto: Shutterstock

Kako mediji saznaju, prethodno je neko od građana pozvao policiju i rekao da muškarac želi da skoči sa mosta. Kada su ekipe stigle na naznačeno mesto, čovek je stajao na mostu i nakon kraćeg razgovora, skočio u Dunav.

U pomoć je odmah pritekao i čamac koji se nalazio u blizini, ali je on u početku odbijao da uđe u njega!

Prema rečima doktora Zorana Krulja, portparola novosadske Hitne pomoći, njihova ekipa zbrinula je sugrađanina koji je u svesnom i komunikativnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Za sada razlog ovog čina nije poznat.

(Informer)

BONUS VIDEO: KOMŠIJE U ŠOKU POSLE UBISTVA U MLADENOVCU: Dušan bio izvanredan čovek i sjajan majstor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu