REKAO DA MU JE POSLEDNJI DAN, PA NESTAO U VLASINSKOM JEZERU: Ovo je mladić iz Leskovca kog spasioci traže već pet dana

Novosti online

20. 08. 2023. u 07:37

NIKOLA Miljković (28) iz Leskovca nestao je u Vlasinskom jezeru 15. avgusta oko 15 časova kada mu se prevrnuo skuter, nakon čega je upao u vodu iz koje nije isplivao. Potraga za njim je ušla u peti dan, međutim od njega i dalje ni traga ni glasa.

РЕКАО ДА МУ ЈЕ ПОСЛЕДЊИ ДАН, ПА НЕСТАО У ВЛАСИНСКОМ ЈЕЗЕРУ: Ово је младић из Лесковца ког спасиоци траже већ пет дана

Foto: Fejsbuk

U potragu su uključeni i ronioci Žandarmerije iz Beograda, ali i porodica nestalog mladića kao i drugovi koji su bili zajedno sa njim kobnog dana, piše Blic.

Sada se na društvenim mrežama pojavio apel njegovih drugova da se svako ko ima mogućnosti priključi potrazi.

Podsetimo, šestoro mladića iz Leskovca i Lebana su odlučili da nekoliko dana provedu na Vlasinskom jezeru. Davidov skuter im je bila jedna od zanimacija i svi su ga vozili.

- Njegove poslednje reči bile su: "Ovo je moj poslednji dan" - priča njegov prijatelj Jovan Zdravković koji je sa Milošem Nikolićem uspeo da po veoma uzburkanom jezeru da spasi jednog od dva mladića koji su pali sa skutera i duže se održavali na površini vode čekajući pomoć. Nikola nije izdržao. Njegov brat od tetke David Denčić (24) iz Togačevca kod Lebana jeste.

- Tog dana jezero je bilo mirno. Kada su Nikola i David ulazili u vodu malo je duvao vetar, jezero se talasalo, ali ništa strašno. Nismo mnogo obraćali pažnju, ne znajući da će daleko otići od obale - priča Zdravković.

Nikola Miljković je sa starijim bratom i roditeljima živeo u Parizu, gde se porodica odlično snašla. Sebi je u Leskovcu kupio stan, gde je, pretpostavlja njegov drug, jednog dana nameravao da se vrati i da tu živi. Pre nekoliko dana napunio je 28 godina.

BONUS VIDEO: "VIDEO SAM AVION, MAHAO PILOTU" - Ispovest čoveka kraj čije njive se srušila letelica u Batajnici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!